Coffee!

Exakt så här mycket Älskar jag kaffe ♥
Jag tror nog att jag utan problem skulle kunna leva på bara det!!





Ja... jag lovade ju er mer bilder nu när jag fått en ny kamera.
Därför kommer ni få stå ut med såna här sjuka bilder! ;)

Powerwalk

Idag när jag vaknade drack jag mitt kaffe sen åkte jag till Mölndal där jag och Helen var ute på en lång powerwalk. Det var riktigt skönt!

Men backen vi gick uppför för att komma till berget där vi skulle gå, var inte att leka med!
Det syns inte så bra på bilden men den var helt sjukt brant och lång...
Och detta var bara halvvägs upp dessutom..

När vi väl kommit upp för backen var vi otroligt varma. Var tvungen att vädra lite... av med mössan, handskarna.. och ja, tillochmed jackan.. haha!




Efter det åkte jag till Frölunda Torg där jag hade en del ärenden. Systemet bla... sjukt mycket folk. Räknade inte med något annat heller.

Nu är det dags för lite havregrynsgröt och kaffe! :)

pigg

Himla skumt att jag fortfarande är vaken faktiskt. Gått upp tidigt och jobbat och sen tränat ganska hårt för första gången på ett tag. Borde ju vara helt död! Men icke..

Men får nog gå och lägga mig snart ändå, bara för att. Finns inte så mycket att göra.
Ska lägga mig och läsa min bok, kanske tom läsa ut den. Inte så mycket kvar! :)
Natti


Fatburner

Jag blev inte speciellt imponerad av H&Ms Vårkollektion, och tur var väl det! :)

Fabio ringde mig innan och sa att han hade köpt en grej till mig som jag gärna ville testa på! (men kände att jag inte ville lägga de pengarna på det just nu)
Body Science Fatburner 180 tablBody Science Fatburner heter det och är tabletter man tar som sätter igång fettförbränningen och leder till att man snabbt blir av med fettet i de vanliga problemområdena som tex mage, lår och rumpa. Bra va? Dessutom är det uppiggande så man orkar mer!
Hur bra som helst. Så snällt av honom! :)

Nä nu ska jag se Prison Break! Och jag struntar i godiset! Det är ju faktiskt nyår snart, och jag vill gärna komma i min klänning! :)

gottesugen!

Idag har jag jobbat första dagen sen julledigheten! Det gick bra... hade massor av egentid! Så jag kunde både sova mycket och läsa mycket! :)
Efter jobbet blev det ett hårt pass på gymmet! Så nu är jag ganska död...
Nu tänkte jag kolla igenom H&Ms Vårkollektion, se om där finns nått fint! :) Sen efter det tänkte jag faktiskt gå och köpa mig lite smågodis som jag ska gotta mig med framför senaste Prison Break!
Det finns faktiskt en nackdel med att träna, man blir så jäklans godissugen! Åtminstone jag!

Misstag?

Jag tror att jag kan ha gjort a big misstake! Jag köpte bla ett xboxspel till Fabio i julklapp, som jag vet att han verkligen ville ha! Och nu börjar jag tro att det var ett riktigt stort misstag. Först idag kom vi hem från Småland, så han har inte kunnat spela innan dess... men nu ikväll satte han sig och spelade så fort jag satte mig vid datorn! Och han verkar inte kunna slita sig, går knappt få kontakt med honom!
haha...
Lilla pojken! ;)

juldan

Idag vid 12 tiden kom Fabio hit och lite senare var det julklappsutdelning. Så idag fick jag, Fabio, Emelie och Pelle ännu mer julklappar :)
Fick jättefina julklappar av Fabio som jag blev jätteglad över :)
Sen efter det åt vi, julmat och dopp i grytan såklart... och efter det spelade vi spel. RappaKalja och nått annat spel som vi köpte häromdan som jag inte minns namnet på :) kul!

 
















julfrukost

Godmorgon!
Igår när jag väl la mig somnade jag på 2sekunder. Underbart att gå och lägga sig när man är så trött.
Nu har jag precis ätit en god frukost! Macka med senap och skinka och en god kopp kaffe. Nu ska jag hjälpa mamma att fixa iordning lite här hemma innan Baby kommer! :)



Några kvar...



Det ligger fortfarande lite julklappar kvar under granen! Dom är till Fabio! Han kommer imorgon. Och jag längtar nog nästan mer till morgondagen än vad jag längtade tills idag! Imorgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt och ha det jäkligt mysigt! Äta världens godaste julmat, ha julklappsutdelning, spela sällskapsspel och bara mysa.
Det kommer bli toppen!

Nu får jag nog snart gå och lägga mig så det kan bli imorgon snart! :)

Julafton!

Hej allihopa.
Nu har vi precis kommit hem från allt julfirande!
Har varit en bra och mysig dag. Först hos farmor, sen kyrkan och sen till mormor och morfar... men jag blir alltid lika trött på slutet...

Fått mkt fina julklappar och det som jag mest blev glad över var nog min kamera som jag fick. Så nu kan jag lägga in massor av bilder på bloggen framöver som kommer vara betydligt bättre än vad dom brukar vara. Har ju bara använt min mobilkamera innan!

Här kommer lite bilder från kvällen! Tagna med min nya kamera så klart! ;)
Har inga bilder från dagen, dom är på min systers kamera. Så dom kommer kanske imorgon eller nått :)


Så här såg jag ut idag!


Jag, syster och bror


Härliga Morfar, hahaha!


Hälften av oss


Jag och min kära bror



Familjen

Feliz Natal!

Julaftonsmorgon!
Upp tidigt imorse och åt god julfrukost = macka med skinka & senap. Gott!! :)
Har lyssnat på julmusik hela morgonen.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska vi till Farmor där det blir Dopp i grytan och Kalle Anka. Sen vidare till Gislaved där vi ska till kyrkan och sen vidare till Mormor och Morfar dit Tomten kommer komma med alla julklappar! :)


GOD JUL på er alla. Hoppas ni får en underbar julafton!!



julklapp till mig själv från mig själv!

Decembermånad slösar man vääldigt mycket pengar på andra, och inte på sig själv. Därför tyckte jag det var en utmärkt idé att köpa mig en klänning så här dan innan julafton. När man är klar med alla julklappar till alla andra.
Denna söta lilla skapelse fick det bli:



Dan före dopparedan!!

Då är det äntligen Dan före dopparedan! Är hemma i Smålandsstenar hos familjen! Riktigt mysigt! Massor av ljus överrallt i hela huset. Det höjer julstämningen med 100%, älskar levande ljus! Dessutom har mamma julpyntat riktigt ordentligt, hur mycket tomtar som helst i huset!

Hela dagen har varit mysig. Har klätt granen, druckit glögg, gjort grönkål... och det bästa av allt. doppat i grytan! Så egentligen är det dopparedagen för oss idag också... Vi fuskar som sagt lite :)

Nu sitter vi och kollar på Uppesittakväll och spelar Bingo Lotto ;) Kul en dag som denna faktiskt. Tyvärr inga vinster hitills, men det är ett tag kvar! :)


Jag och pappa klär granen


Det färdiga resultatet :)


Bland det godaste på julbordet. Grönkål, rödkål och brunkål


Jag ääälskar grönkål


Och skinka såklart


Dags för dopp i grytan


Vinterklädd... även inomhus :)

Längtar...

Inatt sov jag inte mer än 3 timmar!! Fy vad trött jag har varit idag!!
Men det är väl lika bra det, så jag somnar i tid ikväll!
Imorgon åker jag och Emelie hem till Smålandsstenar!! Jag längtar riktigt, riktigt mycket.
Längtar speciellt mycket efter julmaten. Dopp i grytan, grönkål, mamma och pappas korv, skinka, senap.. ;) Vi tjuvstartar alltid dagen innan, så om ca 24 timmar äter jag julmat. Fasen vad gott det kommer bli!!
För en gångsskull så har jag riktiga julkänslor. Det var längesen sist.

En vit jul?!

TITTA!



Om detta stämmer och inte kommer förändras... så betyder det att det kommer snöa på julafton!!!! Jag skulle helt klart bli världens lyckligaste tjej! ;)

början eller slutet?!?

Jag är lite ledsen, det känns lite som om julen är över även fast den inte ens har börjat!! Detta beror nämligen på att jag har köpt och är klar med alla julklappar. Jag älskar att köpa julklappar. Det är helt klart höjdpunkten med julen! Jag vill egentligen bara köpa mer, mer, mer...
Men tyvärr så tillåter inte min plånbok att jag köper mer nu!
MEN, som tur är fyller min älskling år om inte ens en månad. Så jag kommer få köpa presenter snart igen! ;) Helt underbart. Sen firar vi ju ett år dagen efter han fyller år dessutom, kan inte bli mycket bättre! :)


Här är ungefär häflten av mina juklappar... och ja.. de flesta är till Fabio! :)


Nu måste jag verkligen lägga mig, även fast jag inte alls är trött. Men jag ska jobba imorgon så jag måste upp om inte ens 6 timmar! Längtar tills efter jobbet imorgon... jäklar vad skönt!


Jul på liseberg!

Nu har jag verkligen mycket julkänsla... ikväll har vi varit hos Emelie och slagit in alla julklappar!
Och igår var vi på Jul på Liseberg!!
Otroligt mysigt och bra väder!
Lurade även in Emelie i Gasten. Hahaha hon var livrädd och kollade mestadels ner i golvet... :) haha.
Vi andra hade kul och skrek riktigt ordentligt iallafall...












vill sova mer

Jag är så otroligt trött. Har vaknat flera gånger inatt och kollat på klockan för jag har trott att jag har försovit mig! Så när klockan väl ringde vid 06.00 gick jag upp direkt. För tidigt såklart, för nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan åka till jobbet. Har inte ens druckit kaffe, vill somna direkt när jag kommer dit.
Drömde konstiga drömmar inatt också... bla att högskoleprovet helt plötsligt var och jag var helt förvirrad för jag hade ju inte pluggat tillräckligt... hhm...ja det var konstigt.
Nä ja orkar inte skriva mer. Ska borsta tänderna sen fixa nån frukost att ha med mig.
Hejhej!

Fullt upp!

Jag är väldigt dålig på att uppdatera, jag vet. Men jag har faktiskt haft en hel del att göra på sistone så jag har inte direkt hunnit eller haft lust...
Så vad har jag egentligen gjort!? Har jobbat mycket... och så har jag varit på stan massor... blir bara mer och mer julklappar hela tiden, men nu får det vara nog!
Längtar sjukt mycket tills nästa vecka nu! Men nu är det inte långt kvar... och tiden kommer gå snabbt!
Imorgon ska jag jobba på dagen, sen på kvällen ska jag, Fabio, Emelie och Pelle till Jul på Liseberg! Kommer bli mysigt. Kan behöva få ytterligare lite julkänsla! :)
På söndag ska jag hem till Emelie och slå in julklappar... och så ska vi slinga håret på varandra! På måndag ska jag jobba... och på tisdag åker jag hem till kära Smålandsstenar till älskade mami och papi... och Alexander såklart! :)
Ser nog mest framemot juldagen när Fabio kommer ner till oss! Ska bli kul och se vad han tycker om sina julklappar! Jag är nöjd med dom, men får se om han blir det! ;)

Ikväll har jag och Fabio varit på bio! Såg Twilight! Var helt okej!

Igår såg jag, Fabio och Taj en annan bra film! Felon! Den var riktigt bra... tydligen verklighetsbaserad hörde jag nu efteråt. Det gör alltid filmer lite extra bra! :)

Nä nu måste jag snart sova! Upp tidigt imorgon och jobba... kan visserligen sova nån timma på jobbet, men jag måste ju se till att komma till jobbet först! :)


klar! :)

Idag har jag köpt mina sista julklappar. Känns riktigt skönt! Över en vecka kvar till julafton och redan klar, bra jobbat! :)
Har köpt lite mer än jag räknade med till Fabio, men jag kan inte låta bli. Nu får det va nog. Han får nöja sig med 7 klappar! :)

Var i stan från klockan 10-13... sen efter det har jag tvättat... var verkligen på tiden! Sen nu har jag gjort mig en god latte som jag ska dricka till 90210! Lovely!

flytthjälp

Idag gick vi upp vid 07.00! Helt sjukt..en lördag och allt, men så var det iallafall! Käkade frukost och stack iväg direkt. Skulle nämnligen hjälpa Emelie och Pelle att flytta och ville inte komma försent så att allt redan var gjort. Har vi lovat att hjälpa till så har vi! :)
Deras nya lägenhet är för övrigt jättejättefin!
Så här ser köket ut :)



Alldeles strax kommer Helen hit. Då ska vi ut och gå en runda och sen hem till mig och äta gott och kolla på någon bra film!

Vinterland!



Igår åkte jag och Fabio hem till Smålandsstenar!
Hade en jättemysig dag/kväll... bakade julgodis hela dagen och på kvällen var det självklart Idol! Jag röstade faktistk 2ggr på Kevin ;) Förmodligen första gången jag röstar på nått sånt sen Backstreet Boys tiden! :)
Men han var värd lite röster av mig också!


Blev massor av julgodis :)


Det är verkligen sjukt mycket snö hemma. Så otroligt fint!!
Åkte tillbaka till Göteborg idag, och här är det som vanligt... ingen snö alls! Otrolig tråkigt!
Hoppas snön ligger kvar hemma till julafton. Kan inte minnas senast vi hade en vit jul!


Fabio var glad över all snö ;)


irriterad!

Idag har jag varit lite irriterad på jobbet, av nån anledning... kanske för att det är fjärde kvällen i rad som jag jobbade! + att jag inte sov så många timmar inatt... Jobbade lite längre idag också...
Köpte med mig lite gottigott på väg hem från jobbet som jag ska mumsa i mig nu framför 90210 och Prison Break! Mumma!

Stress

Jisses vad jag har stressat idag. Sov lite för länge (idag också) så när jag gick upp hade jag mycket att göra. Hämtade paket och skickade iväg paket. Sen fick jag slänga i mig mat och sminka mig på tio minuter. Sen var jag tvungen att tanka också. Men trots all stress var jag ändå på jobbet för tidigt. Konstigt det där,aldrig kan jag få komma försent till något :) bensinen är himla billig nu också,under 10kr. 9.94 rättare sagt. Det var inte igår ;) nä nu ska jag nog läsa min bok

My day!

Idag var tanken att jag skulle hinna med en massa innan jobbet...
Tvätta, träna, posta paket m.m. Men så blev det inte... somnade rätt sent igår, så jag kom inte upp i tid.
Så jag hann bara med träningen.. Får tvätta en annan dag helt enkelt! Har visserligen nästan inga trosor och strumpor rena... men det löser sig alltid. I värsta fall är det bara att köpa nya! :)

Varit en lugn kväll på jobbet idag igen... börjat läsa en ny bok, "Väninnan" med Denise Rudberg! Riktigt bra, så tiden går fort. :)
Förstår inte att jag alltid lyckas hitta så slappa jobb... detta är andra jobbet jag har där jag kan sitta och läsa och softa hela (nästan) arbetspasset. Perfekt! ;)

Nu efter jobbet har jag inte gjort så mycket...
Ätit.. kollat på senaste Gossip Girl (sjuuuukt bra) och målat mina naglar. Tröttnat på rosa. Nu fick det bli fransk manikyr igen... och dessutom fick jag klippa dom (bita av dom) en bra bit. Dom var för långa och höll på att gå av...


Nu - 90210

lussebak?


Jag tror jag ska göra lussebullar nån dag i veckan... eller nästa vecka (hinner nog inte denna).. inte för att jag tycker om lussebullar... men jag är sugen på att göra dom! Gör jag vanliga goda bullar kommer jag bara äta upp alla själv.

riktigt slappt!!

Det var en otroligt lugn kväll på jobbet! Nu när man kommit in i rutinerna är det ännu slappare. Kanske jobbar en timma sammanlagt... max 2. Resten av tiden har jag för mig själv. Då ligger jag i soffan och kollar på tv, läser en bok, pratar i telefon... eller pluggar då! :)
Mycket bra!!

Nu har jag kollat på senaste Desperate Housewives! Håller med min syrra, det blir bara bättre och bättre. Tror jag ska kolla på ett 90210 avsnitt innan jag lägger mig! ;)

Förresten, Stylebystars fortsätter att få in ljuvliga grejer. Denna kjolen hade jag inte tackat nej till. Hade passat utmärkt till min nya korsett! :)


 

Plugg

Nu är jag på jobbet. Jobbar kväll måndag till torsdag denna vecka. Är väldigt lugnt på jobbet när man jobbar kväll så det är skönt. Har precis pluggat på lite gamla högskoleprov. Men nu har jag inget mer att plugga på. Det är kul att plugga,som fan faktiskt ;) måste fixa fler prov! Och annat som jag kan plugga på. Känner mig faktiskt väldigt redo för att bli student :)

done!

Sådär! Nu är jag nog klar med julklappsshoppingen till Fabio! Den sista klappen (köpt idag) är jag nog mest nöjd med!
Har 2 grejer till jag skulle vilja ge honom, men som sagt.. han fyller år i januari. :)
Kan ju inte ge honom allt på en gång, även fast jag vill!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo, jag ska plugga lite på gamla högskoleprov.
Har kommit på att det kommer ta allt för lång tid för att plugga upp så mycket betyg som jag skulle vilja, så jag ska satsa stort på högskoleprovet istället!

julklappsshopping!!

Idag ska jag och Emelie in till stan och kolla efter julklappar!! Jag är snart klar med julklappar till Fabio, skönt. Jag tycker det är roligt att köpa julklappar till honom, så han kommer få många paket av mig i år! :)
Sen fyller han ju år i januari också... det blir däremot lite jobbigare! :)
Nädå.. det är bara kul. Älskar att köpa presenter!!
19 dagar till julafton. Det kan man inte tro när man kollar ut genom fönstret. Snön försvann snabbare än den kom. Som vanligt. Undra om man nånsin kommer få fira en vit jul igen. Har svårt att tro det. Trist!
Nä, dags att göra mig iordning!

godmorgon!

Idag vaknade jag vid 05.45 och var jättepigg. Lika bra att gå upp direkt då! Visste att det skulle bli så! Eftersom jag är van vid att somna mycket senare...
Men kommer nog få sova lite på jobbet ändå, så jag orkar med Hela dagen!
Idag är det 3 veckor till julafton! Wiee! :)

komvux

Usch vad jag är trött. Ska alldeles strax gå och lägga mig (ska jobba imorgon), men tänkte hinna med ett blogginlägg först! :)

Idag har jag varit på ett studiecenter och kollat upp lite ang komvux. Har tänkt att läsa upp lite betyg. Känner att det är på tiden att jag tar tag i mitt liv. Och jag måste läsa upp lite ämnen för att komma in på den utbildningen jag vill!
Efter det gick jag och Emelie en runda i stan!

Sen har jag bara varit hemma... Petra kom hit vid 6tiden.. vi har käkat lite mat, kollat på en film... (båda somnade i soffan) och tjötat en massa... mkt trevligt.
Men nu är det nog dags för sängen. Upp vid 6 imorgon. Halleluja!


Jag å Petra i somras

ny vecka!

Måndag, och ny vecka!
Härligt. Ska bara jobba 2 dagar denna veckan, så det är skönt!!

Just nu sitter jag och dricker kaffe! Efter det ska jag rensa ur min garderob lite och se om jag hittar lite kläder som jag kan sälja, behöver julklappspengar! ;)

Igår var jag och Baby i stan! Hittade ett par "jeans" leggins igår som jag verkligen vill ha! Älskade dom. Tjatade om dom hela dagen igår efter vi hade sett dom... så jag hoppas verkligen att Fabio fattar vinken! ;)
Han har lite svårt för att komma på vad han ska köpa till mig i julklapp! Så jag har lovat honom att jag inte ska köpa något mer innan jul! För han vet hur jag funkar, jag köper allt jag vill ha, och då blir det extra svårt för honom att köpa julklappar.
Så får jag inte dom nu så kommer jag nog bli himla besviken! ;)