Vilse i skogen!

Idag skulle jag och Emelie till Skatås och springa (precis som vi brukar)... men hon har haft jätteont i sina knä de senaste dagarna så vi bestämde oss för att istället ta en powerwalk! 8an tog vi och tänkte oss att den skulle ta oss en timma att gå. Så vi bestämde med Pelle att vi skulle ses vid bilen en timma senare.

Vi började gå, sen kom vi på den briljanta idén att gå upp för 1000 trappor för att komma ner till en mysig sjö å bla bla... så gjorde vi det... sen tänkte vi att vi skulle kunna komma ner därifrån nån annanstans än där vi gick upp. Så vi började gå längs en stig som gick där... in i skogen. Efter ett tag slutade stigen och vi hade inte en aaaning om vart vi var... bara att vi var högt uppe på ett berg, mitt i "vildmarken" och visste inte alls vart vi skulle ta vägen. Totalt lost var vi. Vi gick där och sjöng Mora Träsk och fjantade oss tills vi båda började få lite panik....

Efter ett bra tag kom vi ner för berget och insåg då att det redan hade gått en timma och att Pelle förmodligen stod och väntade vid bilen (utan bilnyckel i kallt, blåsigt väder).. och vi hade inte ens gått halva vägen.
1timma och 45minuter senare var vi vid bilen totalt döda! Haha, vilken runda det blev!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback